DIGI.si

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Seminar Demistifikacija umetne inteligence v agroživilstvu

3. oktobra, 2023 @ 13:00 - 17:00

Ali veste, katere priložnosti ponujajo digitalne tehnologije? Se zavedate, da lahko digitalizacija bistveno izboljša učinkovitost vaše organizacije? Avtomatizacija ročnih procesov, zmanjšanje napak in izboljšanje produktivnosti je le nekaj prednosti digitalizacije, ki lahko znatno vplivajo na vašo konkurenčnost tako na domačem kot tudi na tujem trgu.

Pridružite se nam na strokovno-izobraževalnih seminarjih, ki obravnavajo področja proizvodnje, agroživilstva, zdravstva in turizma, ter z vrhunskimi strokovnjaki vstopite v svet vodilnih tehnologij in njihove uporabe na izbranem interesnem področju.

V torek, 3.10. 2023 bo potekal spletni seminar Demistifikacija AI v agroživilstvu, kjer bomo predstavili inovativne digitalne storitve kot podporo pri poslovanju v agroživilskem sektorju. Predavanja bo izvedel prof. dr. Domen Mongus iz Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, ki se s svojim raziskovalnim in projektnim delom v veliki meri ukvarja tudi s področjem kmetijstva. Predstavil bo predvsem svoje delo na področju tehnologij opazovanja Zemlje ter integracije podatkov za različnih baz za napovedovanje in odločanje pri gospodarjenju z kmetijskim gospodarstvom.

Naša predavanja bodo dopolnjena s praktičnimi primeri iz digitalne transformacije agroživilskega sektorja, kjer bo mag. Tomaž Bokan predstavil aplikacijo Farm manager ter najnovejše rezultate sodelovanja s kmeti in tehnološkimi podjetji. S skrbno prilagojenimi inovativnimi rešitvami za upravljanje kmetijskega gospodarstva bomo prikazali, kako poteka delo z našimi ključnimi strankami – kmeti in kako lahko le-ti optimizirajo svoje procese (npr. gnojenje in škropljenje), izboljšajo učinkovitost kmetovanja ter dosežejo trajnostno rast.

Registracija na seminar

Z registracijo na dogodek soglašam, da sem seznanjen z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta EDIH DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske unije in Ministrstva za digitalno preobrazbo. Pri tem se zavedam, da je storitev plačljiva in po ceniku DIGI-SI stane:

  • za mikro podjetja: 0,00 € + DDV
  • za mala podjetja: 50,00 € + DDV
  • za srednje velika podjetja: 100,00 € + DDV
  • za javno upravo: 0,00 € + DDV
  • za velika podjetja: 330 € + DDV

Postopek registracije: 

  1. izberite seminar, ki se ga želite udeležiti;
  2. izberite tip vaše organizacije;
  3. izberite gumb “Dodaj v košarico” in nadaljujte nakup s klikom gumba “Prikaži košarico”.

Za nakup katerekoli storitve morate biti prijavljeni. V primeru da še niste registrirani član EDIH DIGI-SI ekosistema, lahko to storite tukaj.

Povezavo na spletni seminar bomo vsem prijavljenim poslali pred njegovo izvedbo.

Podrobnosti

Datum:
3. oktobra, 2023
Ura:
13:00 - 17:00
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://digi-si.eu/product/demystifying-artificial-intelligence-high-performance-computing-and-big-data/

Prizorišče

Spletni dogodek

Organizator

Inovacijsko tehnološki grozd Murska Sobota
Skip to content