21. 06. 2024

Na dogodku bomo predstavili XR tehnologije v zdravstvu. Če vas zanima, kako lahko navidezna (VR) in razširjena (AR) resničnost izboljšata zdravstveno oskrbo in spodbujata dobro počutje, se nam pridružite na interaktivnem seminarju, kjer bomo razkrivali, kako lahko te revolucionarne tehnologije transformirajo zdravstveni sektor.

Kaj lahko pričakujete?

 • Razumevanje vpliva VR in AR na zdravstveno oskrbo: Spoznajte, kako lahko te tehnologije izboljšajo natančnost diagnostike, personalizirano zdravljenje in pacientevo izkušnjo. Oglejte si kako bo izgledala telemedicina v zdravstvu
 • Uporaba v terapevtske namene: Odkrijte, kako VR in AR prispevata k izboljšanju terapevtskih metod, od fizioterapije do duševnega zdravja.
 • Interaktivno izobraževanje zdravstvenega osebja: Z VR lahko zdravstveni delavci doživijo realistične scenarije, ki jih pripravijo na kompleksne medicinske in kirurške postopke ter izboljšajo njihove veščine.
 • Simulacije za boljše razumevanje bolezni: Raziskujte, kako digitalni dvojčki omogočajo boljše razumevanje človeškega telesa in bolezni, kar pripomore k hitrejšemu razvoju novih terapij.

Pridružite se nam, da skupaj odkrijemo, kako lahko te sodobne tehnologije izboljšajo zdravstvo in kakovost življenja. Dogodek bo vodil Aleš Pevc iz Tehnološke pisarne, Tehnološki park Ljubljana.

4. 7. 2024, 12.00 – 16.00, na spletu in v živo (Tehnološki park Ljubljana)

Demistifikacija XR tehnologij v zdravstvu

Registracija na seminar

Z registracijo na dogodek soglašam, da sem seznanjen z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta EDIH DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske unije in Ministrstva za digitalno preobrazbo. Pri tem se zavedam, da je storitev plačljiva in po ceniku DIGI-SI stane:

 • za mikro podjetja: 0,00 € + DDV
 • za mala podjetja: 50,00 € + DDV
 • za srednje velika podjetja: 100,00 € + DDV
 • za javno upravo: 0,00 € + DDV
 • za velika podjetja: 330 € + DDV

Postopek registracije: 

 1. izberite seminar, ki se ga želite udeležiti;
 2. izberite tip vaše organizacije;
 3. izberite gumb “Dodaj v košarico” in nadaljujte nakup s klikom gumba “Prikaži košarico”.

Za nakup katerekoli storitve morate biti prijavljeni. Če še niste registrirani član EDIH DIGI-SI ekosistema, lahko to storite tukaj.

Povezavo na spletni seminar bomo vsem prijavljenim poslali pred njegovo izvedbo.