23. 02. 2024

Pridružite se nam na potovanju v svet navidezne (VR) in razširjene (AR) resničnosti, kjer bomo raziskali njihov potencial v proizvodnji. Spoznajte, kako VR in AR spreminjata proizvodne procese, izboljšujeta učinkovitost, inovativnost in varnost ter omogočata nove načine oblikovanja in izdelave izdelkov. Odkrijte tudi, kako digitalni dvojčki, natančne digitalne replike fizičnih objektov ali sistemov, izboljšujejo simulacijo in analizo izdelkov in procesov v virtualnem okolju. Z VR lahko inženirji interaktivno preizkušajo in izpopolnjujejo modele, kar zmanjšuje stroške in čas razvoja ter omogoča bolj poglobljene analize. 

V industrijskem usposabljanju VR prinaša pomembne spremembe. Omogoča realistične simulacije delovnih okolij, kjer zaposleni brez tveganja vadijo upravljanje z opremo in stroji ter se soočajo z različnimi situacijami, kar izboljšuje odzivnost in varnost pri delu. XR tehnologije pomagajo podjetjem izboljšati učinkovitost in skrajšati čas usposabljanja, obenem pa nudijo priložnost za stalno izobraževanje in nadgradnjo znanja zaposlenih.  

Predava Aleš Pevc iz Tehnološke pisarne v Tehnološkem parku Ljubljana

Dogodek bo potekal 12. 3. 2024 od 12:00 do 16:00 preko spleta in v živo v Tehnološkem parku Ljubljana.

Registracija na seminar

Z registracijo na dogodek soglašam, da sem seznanjen z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta EDIH DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske unije in Ministrstva za digitalno preobrazbo. Pri tem se zavedam, da je storitev plačljiva in po ceniku DIGI-SI stane:

  • za mikro podjetja: 0,00 € + DDV
  • za mala podjetja: 50,00 € + DDV
  • za srednje velika podjetja: 100,00 € + DDV
  • za javno upravo: 0,00 € + DDV
  • za velika podjetja: 330 € + DDV

Postopek registracije: 

  1. izberite seminar, ki se ga želite udeležiti;
  2. izberite tip vaše organizacije;
  3. izberite gumb “Dodaj v košarico” in nadaljujte nakup s klikom gumba “Prikaži košarico”.

Za nakup katerekoli storitve morate biti prijavljeni. V primeru da še niste registrirani član EDIH DIGI-SI ekosistema, lahko to storite tukaj.

Povezavo na spletni seminar bomo vsem prijavljenim poslali pred njegovo izvedbo.