ROK ZA PRIJAVO NA RAZPIS: 16/04/2023
VIŠINA SOFINANCIRANJA: 90.000 €

Vavčer za uvedbo (Deployment Voucher) v sklopu razpisa Change2Twin je finančni inštrument, namenjen proizvodnim malim in srednje velikim podjetjem (MSP) za izboljšanje njihove stopnje digitalizacije in uvedbo digitalnega dvojčka.

Namenjen je proizvodnim MSP, ki želijo izboljšati svojo konkurenčnost z uvedbo tehnologije digitalnega dvojčka. Podporni program vključuje financiranje in tehnično mentorstvo, ki vam bo pomagal pri premagovanju tega izziva z razvojem in izvajanjem tehnologije digitalnega dvojčka.Sodelovali boste v 11-mesečnem podpornem programu za uvedbo tehnologije digitalnih dvojčkov za izboljšanje konkurenčnosti vašega podjetja. Prejeli boste:

  • do 90 000 EUR v obliki pavšalnega zneska za kritje stroškov uvajanja in izvajanja tehnologije in sistemov, ki se uporabljajo za digitalna dvojčka v proizvodnji;
  • tehnično mentorstvo za podporo pri uvajanju digitalnega dvojčka v vsaki fazi izvajanja, od uporabniških zahtev do projektnih specifikacij;

 

Pomembno: Na razpis za vavčer za uvajanje se lahko prijavijo tudi podjetja, ki niso prejela podpore za Ocenjevalni vavčer ali zanjo niso zaprosila.