DIGI.si

Loading dogodki

« Vsi dogodki

Konkretna uporaba generativne inteligence (GPT – Generative Pretrained Transformer) – kako doseči dvig produktivnosti za 100%?

6 junija @ 10:00 - 14:00

GPT na zadnjih testih dosega kar IQ155. To je lahko vaš učinkoviti pomočnik, a ga morate seveda znati pravilno uporabljati!

Udeleženci bodo skozi praktične naloge (pisanje in analize besedil, pisanje poročil itd.) spoznali, kako jim lahko GPT pomaga v eni uri narediti dela kar za dve. Produktivnost lahko tako brez posebnih stroškov dvignete kar za 100%. Si lahko predstavljate, koliko bi vaša institucija naredila z 2x več zaposlenimi?

Predavanje in vaje/seminarji so namenjeni vsem, tako zaposlenim kot vodstvenim kadrom ter uporabni tako za osebno rabo kot za vpeljavo teh metod v podjetje, organizacijo in institucijo. Skupno bo produktivnost zaposlenih narasla med 10 % do več deset %, odvisno od narave in področja dela.

Cilji seminarja:

 1. Osnovni koncepti umetne intelligence, GPTjev, velikih jezikovnih modelov
 2. Seznanitev z osnovnimi orodji (GPT, Gemini, Copilot ..), načini uporabe
 3. Kako povečati produktivnost za 100%:
 • pri nalogah z besedili
 • pri nalogah znanja
 • pri nalogah, ki zahtevajo visok IQ
 • kot pomočnik za druge raznovrstne naloge, npr. računanje
 • kot svetovalec, sodelavec pri iskanju usmeritev in ovrednotenju idej

Konkretna uporaba generativne inteligence (GPT – Generative Pretrained Transformer) – kako doseči dvig produktivnosti za 100%

 

Predavanje in konkretne vaje/ seminarje bo izvedla skupina pod vodstvom prof. dr. Matjaža Gamsa iz Instituta »Jožef Stefan«, ki je s 50 leti prakse umetne inteligence (AI) in 20 let raziskav napredne oz. super-AI ter 200 projekti med nosilci v tem delu Evrope. Skupina je izvedla okoli 300 asistentov tipa ChatGPT starejše generacije, sedaj delajo nove z LLamo in GPT. V zadnjem letu je skupina izvedla predavanje neposredno 2.000 udeležencem.

Registracija na predavanje in strokovno-izobraževalni seminar

Z registracijo na dogodek soglašam, da sem seznanjen z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta EDIH DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske unije in Ministrstva za digitalno preobrazbo. Pri tem se zavedam, da je storitev plačljiva in po ceniku DIGI-SI stane:

 • za mikro podjetja: 0,00 € + DDV
 • za mala podjetja: 100,00 € + DDV
 • za srednje velika podjetja: 200,00 € + DDV
 • za javno upravo: 0,00 € + DDV
 • za velika podjetja: 660 € + DDV

Postopek registracije: 

 1. izberite seminar, ki se ga želite udeležiti;
 2. izberite tip vaše organizacije;
 3. izberite gumb “Dodaj v košarico” in nadaljujte nakup s klikom gumba “Prikaži košarico”.

Za nakup katerekoli storitve morate biti prijavljeni. Če še niste registrirani član EDIH DIGI-SI ekosistema, lahko to storite tukaj.

Povezavo na spletni seminar bomo vsem prijavljenim poslali pred njegovo izvedbo.

Prizorišče

Spletni dogodek

Organizator

Institut Jožef Stefan
Skip to content