DIGI.si

Loading dogodki

« Vsi dogodki

 • Ta dogodek je minil.

DIGI-SI AGRIFOOD Funding Clinics

9. maja, 2023 @ 13:00 - 15:00

Slovenija v digitalizaciji močno zaostaja za najrazvitejšimi državami Evropske unije zaradi nizke stopnje digitalizacije podjetij in javne uprave. Vrzeli v stopnji digitalizacije so še posebej velike v 4 ključnih sektorjih pametne specializacije S5: agroživilstvo, zdravstvo, proizvodnja in turizem ter so postale še bolj vidne med pandemijo Covid-19. Vzrokov za nizko stopnjo digitalizacije je več, med njimi pa je zagotovo tudi pomanjkanje razpoložljivih finančnih sredstev.

Namen DIGI-SI Funding Clinics je nuditi odporo strankam pri iskanju dodatnih naložb in priložnosti financiranja na nacionalni, EU in globalni ravni za njihov digitalni in zeleni prehod – skratka omogočiti dostop do financiranja. DIGI-SI se bo povezal tudi z drugimi EDIH-i in obogatil slovenski inovacijski ekosistem s privabljanjem novih vlagateljev tveganega kapitala ter tudi zasebnih vlagateljev na slovenski trg.

DIGI-SI Funding Clinics so osredotočene na zgoraj omenjene S5 štiri tematske sektorje, pa tudi na vse tiste, ki zajemajo tematike zelenega dogovora in vključujejo kreativne industrije. Poleg omenjenih sektorjev se iščejo tudi predvsem priložnosti, kjer bo digitalna preobrazba temeljila zlasti na vključevanju tehnologij kot so UI, HPC, CyberSec, robotika, IOT, Big data, Blockchain in AR/VR. DIGI-SI Funding clinics aktivnosti bodo organizirane glede na vir financiranja – predstavljeni bodo nacionalni razpisi, EU razpisi ter alternativni in privatni viri financiranja.

 1. maj 2023, 13.00-15.00

Na interaktivnih delavnicah DIGI-SI AGRIFOOD Funding Clinics bodo prestavljeni:

 • aktualni EU razpisi (predvsem enostavni kaskadni) in druge priložnosti
 • predstavitve expertov in razpisovalcev
 • predstavitev strokovne podpore in drugih orodij za uspešno prijave na razpise
 • možnost predstavitve udeležencev in mreženje
 • interaktiven in prilagodljiv pristop

Poleg same vsebine pa je zagotovljena tudi možnost iskanja partnerjev preko naše top partnerske mreže in DIH AGRIFOOD Platforme ter naša strokovna podpora pri prijavah na projekte.

Z registracijo na dogodek soglašam, da sem seznanjen z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske Komisije in Minisrstva za digitalno preobrazbo. Pri tem se zavedam, da je storitev plačljiva in po ceniku DIGI-SI stane:

 • za mikro podjetja, star-upe in scale-upe 0,00€
 • za mala podjetja 30,00 € + DDV
 • za srednja podjetja 60,00 € + DDV
 • za veliko podjetje 200 € +DDV

Prizorišče

Spletni dogodek

Organizator

Inovacijsko tehnološki grozd Murska Sobota
Skip to content