DIGI.si

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Circular Invest – Nova razvojna pomoč Evropske komisije za večje investicije v krožno in digitalno transformacijo mest in regij

22 novembra, 2023 @ 13:00 - 15:00

V okviru Klinike za EU financiranje bo potekal že drugi spletni seminar, kjer bomo predstavili drugi Circular Invest razpis, ki je nov instrument Evropske skupnosti za razvoj investicijskih projektov. Ta omogoča prijaviteljem iz javnih in zasebnih organizacij ali konzorciju partnerjev pridobiti strokovno in tehnično pomoč pri pripravi večjih investicijskih projektov v velikosti med 2 MIO EUR in 20 MIO EUR za namene optimiziranja krožnega in digitalnega gospodarstva, pridobivanja investicijskih sredstev in priprave poslovnih ter investicijskih projektov. Circular Invest je razvojna pomoč Evropske skupnosti za podporo iniciativi Krožna mesta in regije (CCRI) in instrument pri izvajanju Evropskega akcijskega načrta za krožno gospodarstvo. Circular Invest razpis bodo predstavili predstavniki META Circularity in META Group, ki je tudi eden od partnerjev v projektu Circularinvest, poleg Inova+, ICLEI in Circle economy.

Drugi razpis CircularInvest za prijavo interesa (EoI) je odprt do 15. 12.2023. Povezava na razpis.

V tem času lahko nosilci projektov (podjetja in javne organizacije) na temo prehoda v krožno gospodarstvo in digitalizacijo mest in regij oddajo svoje vloge, ki jih bo do februarja 2024 ocenila skupina neodvisnih strokovnjakov. Med prispelimi vlogami bo izbrala udeležence programa mentorstva in podpore pri dodelavi projektov za njihovo investicijsko zrelost. Izbrani projekti prijaviteljev (konzorciji, javna – zasebna partnerstva ali podjetja in javne organizacije) bodo prejeli ekspertne storitve, kot so poslovno načrtovanje, ocena krožne in digitalne zrelosti ter navezovanje stikov s potencialnimi investitorji.

Seminar bo potekal v sredo, 22. novembra 2023, ob 13.uri v spletni obliki.

Z registracijo na dogodek soglašam, da sem seznanjen z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske unije in Ministrstva za digitalno preobrazbo. Pri tem se zavedam, da je storitev plačljiva in po ceniku EDIH DIGI-SI stane:

  • za mikro podjetja 0,00 € + DDV
  • za mala podjetja 30,00 € + DDV
  • za srednja podjetja 60,00 € + DDV
  • za veliko podjetje 200 € +DDV
  • za javno upravo 0,00 € + DDV

Registracija na delavnico

Postopek registracije: 

  1. izberite seminar, ki se ga želite udeležiti;
  2. izberite tip vaše organizacije;
  3. izberite gumb “Dodaj v košarico” in nadaljujte nakup s klikom gumba “Prikaži košarico”.

Za nakup katerekoli storitve morate biti prijavljeni. V primeru da še niste registrirani član EDIH DIGI-SI ekosistema, lahko to storite tukaj.

Povezavo na delavnico bomo vsem prijavljenim poslali pred njegovo izvedbo.

 

Podrobnosti

Datum:
22 novembra, 2023
Ura:
13:00 - 15:00
Spletna stran:
https://digi-si.eu/product/eu-funding-clinic-cascade-and-digital-programme/

Prizorišče

Spletni dogodek

Organizator

Tehnološki park Ljubljana
Skip to content