DIGI.si

Loading dogodki

« Vsi dogodki

DIGI-SI EU AGRIFOOD Finančna klinika VIII

23 maja @ 12:00 - 14:00

Namen DIGI-SI EU Funding Clinics je nuditi odporo strankam pri iskanju dodatnih naložb in priložnosti financiranja na nacionalni, EU in globalni ravni za njihov digitalni in zeleni prehod – skratka omogočiti dostop do financiranja. DIGI-SI se bo povezal tudi z drugimi EDIH-i in obogatil slovenski inovacijski ekosistem s privabljanjem novih vlagateljev tveganega kapitala ter tudi zasebnih vlagateljev na slovenski trg.

DIGI-SI EU AGRIFOOD Funding Clinics so osredotočene na sektor agroživilstva, iščejo pa se predvsem priložnosti, kjer bo digitalna preobrazba temeljila na vključevanju tehnologij kot so UI, HPC, CyberSec, robotika, IOT, Big data, Blockchain in AR/VR.

23. maj 2024, 12.00-14.00

Na spletni delavnici bomo tokrat osredotočeni na program CBE JU, kjer bomo predstavili nekatere razpise, za katere ste že izrazili interes. Prav tako bomo predstavili načine, da se najbolje predstavite potencialnim partnerjem in koordinatorjem. Konkretno bomo predstavili tudi tri kaskadne razpise, ki se zaključujejo še pred poletnimi počitnicami.

DIGI-SI EU AGRIFOOD Finančna klinika VIII

Vse omenjene razpise in ideje za prijave boste imeli možnost razvijati s predstavniki mednarodnega konzorcija BIO-Boost na DIGI-SI hekatonu 13. 6. 2024 v Moravskih toplicah. Poleg vsebine pa je preko tega konzorcija in DIH AGRIFOOD Platforme zagotovljena tudi možnost iskanja partnerjev ter naša strokovna podpora pri prijavah na projekte.

Vljudno vabljeni k registraciji na oba dogodka: finančno kliniko in hekaton!

Z registracijo na dogodek soglašam, da sem seznanjen z dejstvom, da se storitev izvaja v okviru projekta DIGI-SI, ki je sofinanciran s strani Evropske unije in Ministrstva za digitalno preobrazbo. Pri tem se zavedam, da je storitev plačljiva in po ceniku EDIH DIGI-SI stane:

  • za mikro podjetja 0,00 € + DDV
  • za mala podjetja 30,00 € + DDV
  • za srednja podjetja 60,00 € + DDV
  • za veliko podjetje 200 € + DDV
  • za javno upravo 0,00 € + DDV

Registracija na delavnico

Postopek registracije: 

  1. izberite seminar, ki se ga želite udeležiti;
  2. izberite tip vaše organizacije;
  3. izberite gumb “Dodaj v košarico” in nadaljujte nakup s klikom gumba “Prikaži košarico”.

Za nakup katerekoli storitve morate biti prijavljeni. V primeru da še niste registrirani član EDIH DIGI-SI ekosistema, lahko to storite tukaj.

Povezavo na delavnico bomo vsem prijavljenim poslali pred njegovo izvedbo.

Prizorišče

Online event

Organizator

Inovacijsko tehnološki grozd Murska Sobota
Skip to content