17. 02. 2023

Enterprise Europe Network – EEN organizira serijo B2B sestankov. Ustvarite nove povezave in partnerstva! Vabljeni k udeležbi.

Horizon Europe Cluster 4: Digital, Industry and Space

Istanbulska industrijska zbornica vas v sodelovanju z mrežo Enterprise Europe Network vabi, da se pridružite platformi za sodelovanje, mreženje, iskanje profilov, projektnih priložnosti ter za predstavitev vašega podjetja institucijam in podjetjem iz Turčije in Evrope, ki ciljajo na oddajo predlogov za razpise 2023–2024 Horizon Europe Cluster.

Kdaj? 9. februarja 2023 bodo potekala predstavitev in B2B srečanja na platformi b2match

Platforma bo odprta od 10. februarja 2023 do 31. julija 2023. V tem času boste lahko kadar koli zahtevali sestanke s potencialnimi partnerji.

Več informacij o dogodku lahko najdete TUKAJ.

Oglejte si uraden program dogodka tukaj.

Svoje interese za sodelovanje ali ponudbo svojih storitev na tržnici b2match lahko delite z drugimi člani skupnosti. To vam omogoča, da začnete graditi konzorcije in soustvarjati projektne ideje z ustreznimi lastniki in potencialnimi partnerji.


BRNO INDUSTRY 4.0 matchmaking conference – B2B 2023

Vabljeni na 7. mednarodno konferenco o digitalizaciji proizvodnje in pametnih tehnologijah za industrijo, ki jo bodo spremljala B2B srečanja. Dogodek organizira Regionalna gospodarska zbornica iz Brna na Češkem. Več informacij o dogodku lahko najdete TUKAJ.

Kdaj?

  • 15. februar 2023 – dogodek na kraju samem; paneli s strokovnjaki s področja tehnologij 4.0, digitalne zgodbe o uspehu, govori strokovnjakov o tehnologijah in njihovih praktičnih aplikacijah, B2B srečanja, mreženje
  • 16. februar 2023 – spletni dogodek povezovanja (B2B srečanja)

Za prijavo in udeležbo na B2B srečanjih je potrebna predhodna registracija TUKAJ.


Horizon Europe Cluster 5: Climate, Energy & Mobility 2023-2024 Calls – Virtual Brokerage Event

Istanbul Project Academy organizira dogodek za mreženje in posredovanje s poudarkom na razpisih za zbiranje predlogov za obdobje 2023–2024 iz delovnega programa »Cluster 5: Climate, Energy and Mobility«, ki ga skupaj podpirata Enterprise European Network in Istanbulska industrijska zbornica.

Glavni cilj dogodka je zbrati vse relevantne deležnike, ki se nameravajo prijaviti za financiranje, podpreti razvoj konzorcijev in projektnih idej.

Udeleženci, ki iščejo partnerje, bodo imeli priložnost predstaviti svojo organizacijo in projektne ideje na 2 različna načina:

• Predstavitve projektov (največ 10 minut)

• B2B srečanja (največ 20 minut)

Horizon Europe Cluster 5: Climate, Energy and Mobility Brokerage Event bo organiziran v virtualnem načinu.

Kdaj? 16. in 17. februar 2023

Rok za prijavo: 15. februar 2023

Več informacij lahko najdete TUKAJ.


IPEC 2023 International Production Environmental Community

Nürnberška gospodarska in industrijska zbornica organizira 8. mednarodno konferenco o digitalizaciji in trajnosti s sklicevanjem na cilje trajnostnega razvoja, kakovostno izobraževanje, industrijske inovacije in infrastrukturo, odgovorno potrošnjo in proizvodnjo. 

Kdaj? Prihajajoči dogodek bo potekal med 8. in 9. marcem 2023.

Namen IPEC 2023 je spodbujati mreženje in izmenjavo znanja med podjetji iz Bavarske in mednarodnimi podjetji, start-upi in raziskovalnimi institucijami.

Več informacij o dogodku in registraciji lahko najdete TUKAJ.

Udeležba je brezplačna in bo potekala prek GoToWebinar (08. 03. 2023) ter MS Teams (09. 03. 2023).

Zaradi mednarodne naravnanosti dogodka bo le-ta potekal v angleščini.